2009. május 14., csütörtök

Itt vagyunk!!!!!!!

Meg vagyunk, nem kell aggódni, csak rettentő időhiányban szenvedek. De ki nem, ugyebár?!??!?!?! Heti 4 alkalom Kornél, 3 Angéla, 3 csoportos foglalkozás, 2 úszás és átlagban heti 1 orvos mellett most ezerrel csináljuk a boltot. Felőlünk már nyithatnánk, de ugye a bürokrácia... :S

Divatdiktátor :DSzegény Rékát viszem magammal az ügyvédhez, a bankba, az önkormányzathoz. De sok a pozitív tapasztalat, mindenhol nagyon kedvesek velünk (remélem, nem csak a gyerek teszi).

Ami megemlítendő az elmúlt hónapból, hogy új ortopéd-orvosunk van: Dr. Besze Tibor. Egy kedves ismerősöm dolgozik vele, ő ajánlotta. Ő is dolgozik az Lbt-vel együtt, ami plusszban jó, mert a mostani sínnel nagyon meg vagyunk elégedve, csakhát kinőttük. Úgyhogy most csinálják az új sínt. 25-re lesz kész és kapunk hozzá való cipőt/szandált. A doktorbácsi megnézte Rékát, nem talált semmi komolyat, egy csípő rtg kell majd.

Szerelmeim:

Volt Húsvét, valamiért nagyon elcsúsztam, nem nagyon tudtam sütni-főzni úgy, ahogy szerettem volna. Azért vasárnap a tojás keresgélés jó volt, minden egyes Kinder-tojásnak örült! Aztán végig jártuk a rokonságot, valamiért mindenhol homokozó készletet hozott a nyuszi :) Hétfőn pedig a locsolók mellett nagyon kedves vendégeink voltak: Indiék és Orsiék. Zoli még reggel összerakta az új homokozót, a kerti bútort pedig már együtt raktuk össze a gyerekekkel. Grilleztünk, ettünk-ittunk-mulattunk :) Azóta a tésztasaláta bekerült a recepttárba, medvehagyma meg a kertbe ;)




Továbbra is muris minden élőlény:




Ezt kaptam anyák napjára:


A járással is szépen fokozatosan haladunk, ha van kellő motiváció, kedv, akarat, akkor egész szépeket lépked már. A "rossz reflex" is egyre kevesebbszer jön elő, az esés is jobban megy, kitámaszt, nem a fejét csapja a földbe először. Most már csinálok arról is felvételt, mert csak írom-írom, azt köen nem is hiszi el senki :)

Huncutka:

3 megjegyzés:

vera írta...

Örülök nektek :) puszi és drukkok a bürokrácia mihamarabbi legyőzéséhez!

Vera

Névtelen írta...

Sziasztok!
Jó látni Rékát :)
Puszi nektek!
Timi+Hajni

Judit írta...

Nagyon édes és nagyon huncut ;-)

Puszi Nektek!

Judit