2010. július 27., kedd

MulatoZOO

Tegnap az állatkertben jártunk! Nagyon tetszett mindenkinek, a sprintet leszámítva, hogy valami számomra ehetőt találjunk időre (a leopárdnál lőttem be magam, de a közeli büfében nem volt olyan, amit megehettem volna, úgyhogy siettünk, a többit feltérképezni), meg hogy Réka és Zoli lángost ebédeltek, palacsintával... Hazafelé bebűnöztem azért egy lattét a Coffe Heaven-be :D
Ahogy odaértünk, éktelen lárma ütötte meg a fülünket, a sziamangok veszekedtek valamin, Rékának tetszett. Aztán megnéztük az orángután és a Gorilla kicsinyét a szülőkkel együtt. Nagy élmény volt a zsiráfetetés és a rinocérosz simogatás:
Ebéd után bementünk a pálmaházba és testközelből láthattunk egy lajhárt. Simán meg lehetett volna simogatni, de azért nem mertük :)
Az akváriumban Rék végig a saját lábán jött a falnak támaszkodva egy kézzel. Volt valami forgatás éppen, őket kellett kerülgetni folyton. Az állatsimogatóban szabályosan letámadták a kecskék Zolit és Rékát, Zoli tiszta kosz lett tőlük, mert felálltak még a hátára is. Kintről nézve kicsit ijesztő volt, főleg amikor Réka még a földön állt és úgy ágaskodott fel a kecske a fején keresztül :)
Nagy élmény volt Rékának, hogy BKV-val mentünk! Ez az ő külön kérés volt! A földalatti kukac nagyon tetszett neki, csak akkor aludt el, amikor már a Váci utcában sétáltunk! Végre együtt tölthettünk egy igazi családias napot!

1 megjegyzés:

Judit írta...

Halló!

Merre vagytok, jól vagytok??????????

Judit