2008. június 25., szerda

Dr. Vass Miklós Alapítvány és családja :D

A barátaiknak csak "a Kornélék", vagy megyünk a fejlesztőbe, legegyszerűbben: megyünk Biára. Vagy csütörtökönként Angélához. De sosincs olyan érzésem, hogy valami idegen helyre megyünk. Bonyolult ezt megfogalmazni, talán hülyén is hangik, de szeretek oda járni. Valamilyen szinten Réka is, mert bármennyire is meggyötrik, 2 másodperc múlva már adja is a puszikat sorban és szívesen eljátszogat, ha nem várnak sok mindent tőle :)

De ami ma volt, az minden fejlesztésre szoruló gyermek anyukájának az álma!!! Kornélnak és Eszternek (róla még nem nagyon volt szó, ő logopédus, talán rá "nem lesz szükségünk") van 3 tündéri gyermeke, sorban: Eszter, Sára és Boldizsár. Azon túl, hogy ők segítenek a szombati lovaglásnál, valamilyen számomra érthetetlen módon :)))) szeretik Rékát (hozzáteszem, van ízlésük, mert Istit is nagyon szeretik). Ma külön megkérték az anyukájukat, hogy had jöhessenek el, amikor ott vagyunk. Nekem is nagy könnyebbség, mert 3 bolondozó gyerekre jobban figyel Réka, mint az én unalmas műsoromra. Sajnos az óra kicsit sírósra sikeredett, de nem adtuk fel és RÉKA -BÁR CSAK EGY PILLANATRA- MEGÁLLT A LÁBÁN KAPASZKODÁS NÉLKÜL!!!!!! Fájdalomdíjként utána együtt elmentünk fagyizni, előtte még az előtérben ettünk egy kis kakaóscsigát :)))) Jól éreztük magunkat, de ami még fontosabb, hogy Réka jól érezte magát! Nekem az mindennél többet ér, hogy a fejlesztések nem okoznak neki lelki traumát és egy kiegyensúlyozott, jól evő, jól alvó kislányom van!

Ha nagy leszek :))), ezt mind-mind meghálálom NEKIK!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak jelezni szeretném, hogy sokat gondolok Rátok, figyelemmel kísérem Réka fejlődését ;)
Nagyon jó hír, hogy kapaszkodás nélkül megállt, még ha csak egy pillanatig is tartott ... majd egyre többet fog egyedül állni. Hiszem! Tudom!
Puszi Nektek! :)

Mása