2010. január 11., hétfő

Ovi(k)ról

Hát, az első hetet kapásból elblicceltük, mert Réka náthás volt... Ez azért (is) nem jó, mert most mi viszünk egy másik családot Érdről, ergo ilyenkor ők sem mennek.
De ma már újra kezdtük, Réka nagyon lelkes, ha mondom, hogy oviba megyünk, akkor azonnal öltözik. A hazamenetelnél van néha hiszti, de az nem baj...
Ma nagyon sokan voltak "külsős" :) gyerekek a csoportos foglalkozáson, ami nem rossz, mert gyerekek között van, csak ilyenkor bátortalanabb, mert tudja, hogy főleg a kicsik fellökhetik. Ezért inkább áll egyhelyben és nézi őket, de elindulni közöttük még nem mer. A séta továbbra is szépen megy, egyre bátrabb. Már megtanult fordulni is, nem kell mindig irányba állítanom :D
Ma a kézművesen hóembert csináltunk sóliszt gyurmából és magokból kellett rakni rá szemet, szájat, orrot. Réka egyedül nyújtotta ki a gyurmát és aztán úgy telenyomkodta magokkal, hogy inkább hósünire emlékeztet :)

A másik ovi téma:
elhatároztam (spontán, magamtól, hirtelen), hogy beiratom szeptembertől ide a rendes oviba és majd meglátjuk, hogy lesz-e úgy, hogy mehessen. Elvileg fel "kell" venniük a speckó keretbe, gyakorlatilag meg majd beszélek velük... (meg persze Kornélékkal, hogy ők ezt hogyan látják)

1 megjegyzés:

Brigi írta...

Ha reklamálok a folytatásért...akkor írsz????