2010. június 5., szombat

D: van neve, meg úgy ránézésre mindene :)

Réka volt az ötletadó. Most odáig van a Dóra, a felfedező meséért és már régóta mondja, hogy ha kislány lesz, akkor Dóra. Ezen felbátorodva és a múltbéli események befolyásolása miatt (Zoli Rékát is Dorottyának szerette volna), második gyermekünk Csörögi Dorottya néven lesz keresztelve. Én szeretnék neki második nevet, csak az már túl hosszú lenne...

Múlt hét óta kimutatta viszont a foga fehérjét, kellett nekem "panaszkodni", hogy szégyenlős. Múlt csütörtökön az orvosnál akkorát rúgott a szonárfejbe (mert a doktornő megint piszkálta), hogy kétségem sem maradt, hogy ez nem ő volt... Azóta pedig rendszeresek a bulik, egyik este már Zoli is érezte! Sajnos Rékával nem tudok egyeztetni, mert odajön, megfogja, ráteszi a fejét, de nem marad nyugton 10 mp-t sem, hogy esélyt adjon a hugának a kommunikációra. Különben nagy érdekgyerek... Pár szem eper után képes olyan ribilliót csapni... Inkább most ruháznám, mert folyton az epret, a cseresznyét, a meggyet, a barackot kívánom!!! Zoli meg is állapította, hogy a zöldséges belőlünk él :) Érdekes, hogy az édességet nem nagyon kívánom... Lehet, hogy ezért tartok még mindig -6kg-nál?????

Amúgy a vizsgálaton minden rendben volt, csak nem látszott minden tisztán, ezért jövőhéten mennem kell be a kórházba a jobb uh gépre.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Mikor még Thomas lány volt, ugye... :))) Akkor először Stella Dóra név volt, aztán véglegesedett Dalma Benitára, míg végül Thomas Bálint lett :)))