2010. június 5., szombat

R: Új sín, EEG ésatöbbi

Hétfőn megkaptuk az új sínt. Ugyan olyan színű, mint a tavaly nyári. Sajnos ez sem lett 100%ban jó, a sarka kijár belőle. De szépen haladgat vele, én úgy veszem észre, hogy kevesebbet csámpázik benne. Szerencsére a cipők jók hozzá, úgyhogy most megspóroltam egy csomó pénzt.

El kell mennünk EEG-re... Angéla és Kornél is úgy gondolják, hogy inkább menjünk, mert néha produkál olyan dolgokat, ami epilepszia gyanúra utalnak. Ilyen pl: elalszik lovaglás közben, úszás közben. Néha elréved és nehezen csábítható vissza. Néha nyeklik-nyaklik, ami az ő feszessége mellett nem a megszokott dolog.
Időpontunk még nincs, dokink sincs, mert a neurológusunk nyugdíjba ment...

Vissza kéne néznem a blogot, hogy ősz óta hányszor volt Réka beteg, mert én egyre sem emlékszem. Erre tegnap óta folyik az orra, nyűgös. Éjjel is felkelt, ki kellett hoznom a nappaliba és az ölemben aludt még egy kicsit. Ma azért elmentünk lovagolni, már két órája alszik :)

Vasárnap a jégeső után voltunk az itteni gyereknapon. Volt Kiskalász koncert, nagyon tetszett Rékának, vettünk is egy CD, azóta az megy a kocsiban. Volt kézműveskedés, fűztünk gyöngyöt, erről bizonyítékom is van:Aztán következtek a műsorok, ott egy kicsit megszakadt a szívem, mivel Réka közölte, hogy irassam be a mazsorett csoportba. Ilyenkor kicsit elbátortalanít a dolog, bár én töretlenül hiszek benne, de hogy vajon fog-e valaha ilyeneket tudni? És ha igen, akkor mikor???? De ezek csak egy-egy könnycsepp erejéig érdekelnek, mert utána meg hálát adok minden egyes lépésért!!!!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kemény dolgok ezek... :( De Réka okos kislány, ez adjon erőt mindig ilyenkor!!! :) És szerintem egyáltalán nem kizárt majd egyszer az a mazsorett csoport... ;)