2010. október 6., szerda

Dorottya

Tegnap voltam bent a kórházban nst-n és ultrahangon. Az nst görbe egyenes volt végig, egyre jobban bizakodom abban, hogy Dorottya megvárja a doktornőt. Az elvileg még 13 nap!
Az ultrahangon 3200g-nak mérték, a cm adatai kb 36-37 hetes gyereknek felelnek meg. Cukrosként viszont mindenképp a dátumhoz fognak viszonyítani, amit nem bánok.

Úgy volt, hogy anyu és Réka is jönnek velünk, addig átmennek a játszóra, de csúnya, esős idő volt. Amikor megmondtam neki, hogy megy mamához, csak nyugodt hangon kérdezte: Most születik a kistesó? Mondom, nem. Erre ő: jó, de akkor majd gyere haza!
Annyira jól össze tud kombinálni mindent! Egyik este azt mondta, hogy nem kell kórházba mennem, mert ő a SZÜNÉSZNŐ és majd ő MEGSZÜLTETI a kistesót. :D

Tegnapi pozitívum, hogy a diabetológián azt mondták, hogy a diétát sem kell tartani a szülés után! A szülés közben majd végig figyelni kell a cukrot, mert ugye akkor még össze vagyunk kapcsolódva, de utána már édes mindegy, hogy milyenek lesznek az értékek (legalább is a gyerek szempontjából). Szegénykét majd sokat fogják szurkodni, meg a hazajövetel is az ő vércukor eredményén (is) múlik. Majd meglátjuk!

1 megjegyzés:

votiv írta...

minden rendben lesz ;*