2008. március 24., hétfő

Húsvét

Ez volt Réka első igazi Húsvétja. Tavaly még nagyon kis csipike volt. Bezzeg most már simán nyomta lefelé a sonka-tojást, kindertojás és társait. :-) Kicsit ki is pirult a popója estére, de most ugye ünnep van, többet szabad...
Az ünnep igazi mivoltát még sajnos nem érti, bár lelkesen magyarátam neki. A díszítésbe és tojásfestésbe is csak annyira kapcsolódott be, hogy folyamatosan magyaráztam, hogy mit és miért csinálok éppen.
A rossz idő miatt a kinti tojás és nyuszikeresés is elmaradt, de úgy érzem, lesz még alkalmunk pótolni ;-) Tőlünk csak egy kindertojást kapott (a járássegítő lett volna Húsvétra, de hamarabb meglett). Keresztsülők/uncsitesóktól egy nyuzis könyvet és labdát, mamáéktól több labdát, amik között van "sünilabda" is, ami rücskös, jól lehet rágcsálni és stimulálja a kezet. Messzimamáéktól plüssnyuszit, nénjééktől katicás játékot és írópadot kapott. Úgyhogy azért volt ajándék :-)

Ma pedig megvolt az első hivatalos locsolkodás is. A locsolók időrendi sorredben: papa, keresztapa, Bence, Péter, Karesz, Máté, Ábel, Sanyi, Kristóf, Barnabás és Zsombi. Ez szám szerint 11!!!!!!!! És még csak 1 éves ;-)

Nincsenek megjegyzések: