2008. március 9., vasárnap

Születésnap

Rohan az idő... Tegnap még egy 2,5 kilós szuszmákoló csomag volt, ma pedig már egy kisgyerek. Már babának sem mondhatom, mert akkora ló, hogy csak na! Sok minden történt velünk ebben az évben... Már a számát sem tudom, hogy hányszor voltunk fejlesztőben, orvosnál, ilyen-olyan kezelésen. Csak azt tudom, hogy ez a kis szaros annyi szeretetet és örömet hozott az életünkbe, hogy néha egy-egy pillanatra el tudom felejteni a sok rosszat.
Az "évértékelés" közben rájöttem, hogy azért sok olyan dolog kimaradt nekünk, ami egy "normális" családban megvan: hosszú séták (általában az autóban alszik a fejlesztőből hazafelé, ébren pedig csak mostanában van el a járgányában), mesélés (itt most a klasszikus mesekönyves-nézegetősre gondolok... általában mozgatnom kell a gyereket, nem nagyon vagyunk nyugton. Viszont rengeteget mondókázunk!!!!) de nem is folytatom, mert semmi értelme!
Csak azt kívánom a kislányunknak, hogy legyen boldog élete, legyen most már kicsi könnyebb neki, teljesüjenek a vágyai, mindig szeressék és legyenek neki mindig olyanok, akiket szerethet!

A Jóisten áldja meg Rékát az első születésnapja alkalmából!

4 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, örömet Rékának!

Puszi!

Dorka, Lili, Judit, Attila

eccehomofaber írta...

Drága barátnénknak boldog, hosszú, örömmmel és izgalommal teli életet kívánunk innen a kies hétkerbül :-)

Helyzetjelentős MMS-t megkaptuk 4 példányban, köszönjük szépen, boldoggá is tettetek vele :)

Brigi írta...

NAGYON BOLDOG ÉLETET S SZÜLETÉSNAPOT, EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK.
KRISZTIÁN S BRIGI

Gyöngyösiné Julika írta...

Elmúltál már egy éves lassan itt a második, de azért kívánok Neked és szüleidnek sok boldogságot, erőt és kitartást, hogy minden célodat elérhesd. Röpke élet útadat olvasva már most nagyon sok mindent elértél szüleid gondoskodó segítségével.
Sok örömet és sikeres életet kívánok szeretettel: Julika