2008. szeptember 10., szerda

Első menet

Na, akkor gyors fotómagyarázatok :D (időrendben lentről fölfelé kell nézni őket)

Az egyik (elvileg) én vagyok, a másik a Dóri:
Manavgati "nagy" vízesés, ahova 10 euróért hajóztattak el minket. Út közben láttunk teknősöket is a folyóban. A "kis" vízesésnél átszálltunk buszba, kb 5 perc volt ez a vízesés. Útközben láttunk két tevét is :)
Ez egy "díszkút" Manavgat városában, ami éjjel színes fényekkel van megvilágítva. Még jó, hogy nem mentünk oda éjjel, mert pont javították a fényeket :)
Rajtam kívül mindenki Manavgatban:
Kinder-koktél ivás papával. Fantasztikus marketingfogás a szálloda részéről, hogy 5 liter vízhez adnak 1kg cukrot és sárga, piros, vagy zöld trutyit és dekorálva, szívószállal, napernyővel satöbbivel tálalják a gyerekeknek. Ők meg örülnek, hogy ugyan olyat isznak, mint apu és anyu :)
Réka a rák :D Akárhányszor megpróbáltuk partra tenni, mindig visszaskerázott a vízbe :)
Rékának is tetszett a dekoráció :D
A szállás... hát, pazar volt, bár uccsó nap nem kaptunk törölközőt. Az ellátás szuper volt, rengeteg féle kaja közül lehetett válogatni, sok gyümölcs is volt. A törökök nagggggyon szeretik a gyerekeket, állandóan ajnározták a Rékát (meg az összes többi gyereket). Néha azért már kicsit sok(k) volt, pl amikor a bazárban szájonpuszilta egy török. Érdekes módon eszembe sem jutott, hogy esetleg pedofil, vagy ilyesmi... Minden esetre Réka kapott vagy 3-4 karkötőt és egy gyönggyel kivarrt kistáskát ajándékba.
Ez a szépséges valami az ágyunk volt, a hattyúk pedig törcsiből vannak :)
A tenger szép tiszta volt, pisimeleg és az első két nap annyira hullámzott, hogy a térdig érő vízben az ember küzdött az életéért. De szupi volt ez is, csak Réka nem jöhetett be olyankor velünk. De a víziszonyos mama homokozott kint vele :)

A gyerekmedencét csak egyszer próbáltuk ki, de akkor nagyot hancúroztunk:
A "csapat": Feri és neje, Dóri :D, Zoli, Réka, mama, papa és én vagyok a gép mögött :)
Side ókori város, van rom város része és van akropolisza. Az van épp mögöttünk. Sajna csak este jutottunk el, de így is szép volt!!!
Ez volt a szobánkból a kilátás, no comment :P

Itt éppen szállunk fel a repülőre. Réka jól bírta az utat, odafelé még aludt is, vissza felé már nem. Azthiszem, azt még nem fogta föl, hogy éppen mit is csinálunk (a repülésre gondolok), de azért nézegette a felőket és bőszen falta a köles golyót (hazafelé meg az M&M's-et), hogy ne duguljon be a füle. Talán ő volt az egyetlen gyerek, aki nem sírt :) Ezek ismét profi fotók, de nekem nagyon tetszenek :)




Nincsenek megjegyzések: