2008. október 2., csütörtök

Megerősítés

Érdekes, hogy amióta eldöntöttük, hogy nem lesz műtét, azóta folyton pozitív visszajelzéseket kapok. Bevallom, féltem "közkincsé" tenni ezt a dolgot, mert tartottam attól, hogy esetleg rossz anyának tűnök majd... De szerencsére általam szeretett és nagyra becsült emberek erősítenek meg a döntésemben, többek közt ma a neurológusunk is. Aki nem mellesleg megint megdícsért minket, Réka szépen fejlődik, a beszédétől egyenesen oda volt, meg vissza. Attól meg plána, hogy amikor lefektettük a vizsgálóasztalra, ránézett a drnénire és közölte vel hanyag kézmozdulat kíséretében, hogy szia néni. Lefordítva ez annyit tesz: tűnj már el innen! :D

Ma voltunk kézműves foglalkozáson Angélánál. Réka maga volt a megtestesült "nemvagyokhajlandóegyüttműködniveled" :( Pedig nagyon szép őszi képet csináltunk. Mire Réka felnő az én kézügyességem is javulni fog :) Plussz megint belémharapott nemtetszéseként, úgyhogy mire az egyik kezemen elmúlik a fognyom és a lila folt, addigra a másikon lesz.
Utána viszont itthon olyan dolgokat csinált, hogy majd eldobtam az agyamat, pl a fúj a szél a fákon mondókára kinyújtotta a kezét (ami neki egy embert próbáló feladat a kötöttség miatt, de megint segített az egyik kezével a másiknak, annyira cuki) és hajladozott. Ilyet ezelőtt még nem csinált!!!!!!
És megtanultuk, hoy a ceccca azt mondja, hogy májjji :)

Nincsenek megjegyzések: