2009. március 20., péntek

Dolgok a mindennapokból

Sok pozitív változás történik velünk ezekben a napokban!
A számomra jelenleg a legfontosabb, hogy Réka (szó szerint) rohamléptekkel fejlődik a járásban! Amit eddig kb 20 apró lábrándítással (ez volt a lépés :D) tett meg, azt ma már fele annyi, de a járásra sokkal jobban emlékeztető mozdulattal teszi meg. Sokkal biztosabban áll a lábán, szívesebben is csinálja a feladatokat! 3-4 lépés után képes leguggolni egy-egy játékért, felegyenesedik vele és odadobja nekem. Kis segítséggel pedig már önállóan is fel tud állni. Ahhoz sajna még nem annyira biztos magában, hogy egyedül elinduljon pl a kanapé mellöl, de most már látom azt is magam előtt :)

Aztán a körülményekhez képest visszaszoktunk a délutáni alvásra. Bár enyhe terrorral (egyszerűen nem engedem felállni az ágyban) sikerül csak, de utána alszik 1-1,5 órát. Ma pl nem sikerült altatnom, már 6kor nyűglődött, fél8 óta pedig alszik :)

Továbbra is rengeteget és választékosan beszél, naponta tanul új mondókákat. De nem úgy, hogy végszavazik, hanem elmondatja velem sokszor, aztán egyszer csak elmondja ő végig. És bonyolultakat is: Ekete-pekete, Antanténusz

Nagyon rá van hangolva a zenére... :D Mostanában ABBA-t hallgat. "anya kapcsold be a mammamijjááát", vagy ma a kocsiban: "mégegyszer a csikidítát". Ma már elfurulyáztuk az "egy boszorka van"-t: én fogtam le a lukakat, ő pedig fújta :)

Ami pedig (naggggggyon remélem) a pénztárcánkra lesz pozitív: most már le lehet írni, hogy nemsokára (bürokrácia) megnyitjuk az unokatesómmal a gyerekruha-turkálónkat. Jó kis projekt, izgalmas. Bár nem tudok ebben sem annyira részt venni, ahogy szeretnék, de Rita remélem megérti. Minden esetre ez itt a reklám helye ;) Tessék jönni és vásárolni!

Én pedig jövő pénteken megyek dokihoz, azt majd meglátjuk mit hoz a jövő!

Nincsenek megjegyzések: