2009. március 8., vasárnap

Járás

Az elmúlt napokban nem nagyon jutottam gépközelbe, ezért a fejleményekről sem tudtam beszámolni. Az a lénye, hogy Réka nagy-nagy meló, könnyek, testi-lelki fájdalmak (mindkettőnk részéről) árán nem egész két évesen elindult. Ez megint nem úy megy nála, mint egy hagyományos :) gyereknél, hogy elindul, onnan jár. Csütörtökön simán lépett 15-20 lépést egymás után többször is, pénteken Kornélnak nem volt hajlandó csinálni semmit. Délután nekem lépett 25-öt. Ugyanúgy melózunk tovább és imádkozom továbbra is, hogy nemsokára együtt sétálhassunk!

1 megjegyzés:

eccehomofaber írta...

Hú, hát hagyományos gyerek az enyéből se lett ám :-D Dominó valamikor úgy 13-14 hónapos korában lépett néhányat, egysezr hetekkel később vagy tizet is, aztán vagy két hónapig semmi. 16 hónaposan volt hajlandó elindulni - pont aznap, mikor tüdőgyulladással kórházba került. Igaz, onnatól azonnal órákat és hatalmas távolságokat is meg tudott és akart tenni.

Mindazonáltal nagy boldogsággal nyugtázom, hogy Rékamekkora nagy lépést tett és ez természetesen elsősorban a te érdemed. Gratulálok, boldog anyuka :-)))