2010. május 18., kedd

Ortopédia

Tegnap voltunk kontrollon a Micimackós doktorbácsinál :) (micimacik vannak a rendelő falán és Réka így emlegeti). Nagyon megdicsérte, elégedett a fejlődéssel. Réka szó nélkül sétálgatott neki :)
Aztán konstatálta, hogy kinőttük a sínt, úgyhogy le is vették a mintát az újhoz. Itt is dicsérték Rékát: a technikus elmondása szerint a 3 éves korosztálytól egyenesen félnek, mert hiszti közben nehéz gipszmintát venni... Ehhez képest Réka elmesélte, hogy megyünk utána a mekibe, este úszásra, majd kicsit el is szenderedett... :D

Ma megyünk a védőnőhöz. Újat kaptunk, ő a 3. a 3 év alatt. Nem tudom, hogy fog neki tetszeni, hogy semmi papírom nincs még... Múlt héten voltam laborban, de a háziorvos nem adja ki a leletet, hozzá kell, hogy küldjék. Pedig kíváncsi lennék.




A sok köhögéstől már mindenem fáj, a hátam, a derekam, a fejem, a fogam... nem nagyon tudok beszélni sem. Ráadásul megint fogytam... Baromira élvezem, hogy olyan rucikat meg tudok venni magamnak terhescuccként, ami fél éve rám sem jött volna. Majd teszek fel képet magunkról valahogy. (bár anyukám elmondása szerint kezd eltűnni a fenekem... :'( )

Nincsenek megjegyzések: