2010. május 24., hétfő

Végre süt a nap

Úgyhogy tegnap óta szinte egész nap kint vagyunk. Elültettünk 40 virágpalántát, most már a ház is úgy néz ki, mintha jönne a nyár... Bár állítólag nem fog jönni. Ezt a zöldséges nénink mondta... Bár kicsiben mi is láthatjuk a tombolás eredményét: az eper a tövön rohad, a meggy, cseresznyefán egy darab gyümölcs nem maradt, a kicsi kopaszbarackon meg még levél sem. Szegény paradicsom palánták zavarban vannak, hogy akkor most nagy piros termést, vagy apró, rizsnek látszót teremjen :) Egyedül a fű élvezi ezt az időt, bár sajnos gyorsabban nő, mint ahogy nyírni tudnánk. (ugyan is a betelepült sznobok /nem kérek elnézést a kivételektől sem/ tavaly elintézték, hogy legyen csendrendelet, miszerint szombat du 4től hétfő reggelig nem lehet zajos kertimunkát végezni...)

Rékára nagyon büszkék vagyunk a hétvége miatt! Majdnem minden hova sétálva ment! Csak akkor mászik, ha valami rosszat csinál és iszkiri van :D Elindul tök egyedül, nógatás nélkül. Annyira boldog vagyok miatta!!!! Remélem az új sín jól sikerül és akkor ez még jobb lesz, napról-napra!!!!!!!!!!!!!!

Újgyerek továbbra is szégyenlőset játszik velünk, mert bár én néha úgy érzem, hogy mocorog, második gyerekhez képest kicsit inaktív... :S Réka azért rendületlenül odateszi a fülét a hasamra és közli: "úgy hiszem rugaszkodik" :) Éjjel azt álmodtam és álmomban nagyon éreztem, hogy folyton bukfencel a hasamban. Szegény kihasználja a lehetőséget, amikor senki sem zavarja :)
Védőnőnél minden rendben volt, csak a vérnyomásom volt alacsony 110/55... ennyi még sosem volt. Úgyhogy azóta lelkiismeret furdalás nélkül megiszom délutánonként egy cappucinot! :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon ügyes a kis réka,puszilunk,vigyázzatok magatokra!
messzi mamáék!!
sok puszi