2010. május 4., kedd

Talán...

...sikerül gyakrabban jönnöm, mivel este 8-kor már alszom, viszont reggel 6 körül már ébredek :)

Szombaton szuperül majálisoztunk, ráadásul 2x! Délelőtt elmentünk Herceghalomra lovagolni. Míg Zoli lovagoltatta Rékát és lovaskocsiztak is 2x, én nekiláttam bográcsban gulyást főzni. Mire kész lett, már csak a kemény mag maradt (Luca-Dalmáék, Csabiék, Kornélék és mi). Jó volt kicsit felszabadulva látni a lovakat, mert valljuk be: rendes pacik, hogy órákon át sétálnak körbe-körbe gyerekkel a hátukon, de nem ez egy ló alapjárata :) Szóval Kornél ült Magdi hátán, Eszti Mikin és egy lovas-üldözéses jelenetet mutattak be az Egri csillagokból :D A pálca volt a fegyver :)
Ebéd után még csodáltuk, ahogy a lovak csatakosan fürdenek a homokban és hazajöttünk.

Este felé kimentünk a majálisra. Rékának nagyon tetszett! Felült a kis körhintára, a kisvonatra és befizettük a légváras csúszdára. Hát ezen felmennie nem sikerült, de az üzemeltető megengedte Zolinak, hogy segítsen neki. Aztán Lora és Bence is próbáltak segíteni, de ez már nehezebben ment.

Tegnap délelőtt fejlesztő, délután úszás volt a program. Rékus szépen csinálja a feladatokat. Csak azt sajnálom, hogy nem mehetek be vele... :(

Nincsenek megjegyzések: