2008. január 6., vasárnap

Az ember (gyerek) legjobb barátja

Hívhatják a gyivit, a köjált, de nekünk akkor is tetszik!!!!!!
De érdekes módon a mi védőnőnk kifejezetten örült, amikor látta, hogy kuytánk van, szerinte a gyerek mellé kell az állat. És akkor sem ijedt meg amikor jött látogatóba és a Zsiga a labdáját a két hónapos gyerek babakocsijába tette :-))))))

És mivel a kutyánknak már kész rajongótábora van, nekik kifejezetten ajánlom a következő videót!!!!




Ezen a videón pedig az látható, hogy a gyerek valóban a miénk és elhivatottan karrierista! (szintén, aki ismer, tudja miért :-))))




Ezen pedig (végre!!!!) a mama is látható :-)))))


11 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Zsigás video (is) naaagyon jóóó :D Olyan remek, hogy ilyen derék kutyotok van :D Nagyon sokat segítenek az állatok a bármilyen fejlődésben! Hajrá Nuk, Hajrá Réka :)

Névtelen írta...

Bocs, Macska voltam, csak vmiért nem írta ki...

Névtelen írta...

Réka és Zsiga nagyon édesek együt!!!! :)
És Réka már majdnem beszél! :)
Gratula!

Névtelen írta...

Az összes videó tökjó, de a Zsigás... ilyenkor mindig elkezdem vágyni egy vizslára :)

v

Névtelen írta...

Zsiga nagy kedvenc PAnnánál!Annyira,hogy Ő is kutyus mostanában!
Kérünk szépen még ilyen és hasonló videókat!

Névtelen írta...

Szia!!! Szerintem túl nagy teret engedsz Zsigának és Rékának,szájába nyúlkál és véletlenül elkapja, te már akkor nem tudsz csinálni semmit, ne haragudj ezt még egy pici kutyával sem engedném meg, te nem ismered a kutyát, csak tartod?
Akármilyen családtagnak tartod, a kutyák elég kiszámíthatattlanok, volt már erre sok példa.
Csak a kutyaszőr allergia ellen szokatod,vagy csak ez egy ürügy,mert számomra igen.

eccehomofaber írta...

Az én gyermekem is sanyarúsorsú elhanyagolt gyermek, ahogy eljutott a négykézlábas állapotba, kicsaptam az udvarra legelni, aholis kötelezően kellett a kutya szájában turkálni és ölelegetni az ebet meg a nyálas labdáját, mert különben nem kapott vacsorát:-)))

Tücsi írta...

Kedves Blue!
Tökéletesen nem bízom meg természetesen a kutyában (ahogy a férjemben, az anyámban, de még magamban sem), abban viszont egyet értek, hogy kiskutyánál ezt nem tenném meg, de ez egy vizsla. Én ismerem a kutyákat, volt szerencsém sok fajtához és tudom, hogy melyiknél mit lehet megengedni és mit nem (pl múltkor egy pitbull próbált velem barátkozni, miközben a gyerek az ölemben volt és baromira nem nyugtatott meg a gazdája, hogy ne féljek, barátságos...)! Azt remélem Te sem gondolod, hogy direkt veszélynek teszem ki a gyerekemet?!?!?!?!

Névtelen írta...

Nekünk szetterünk van (olyan, mint a vizsla). Egyszer egy ismerős gyerek, aki kb 1 éves volt, fogdosta az arcát, és véletlenül jó erősen belenyúlt a szemébe. A kutya összerezzent, meg nyekkent egyet, de nem mozdult, nehogy föllökje a gyereket. Az ilyen fajta kutyák sztem megbízhatóbbak, mint némely ember...
Azóta nekem is van gyerekem, akit állandóan őriz, amikor a babkocsiban alszik. (Sajna, a nagyszülőknél lakik a kutyus, nem velünk.)
És eg ym ásik történet: kutyaséta közben találkoztam egy szetteres gazdival, aki elmesélte,h az ő kutyusuk 3 gyereket tanított meg járni, úgy hogy a totyogók belé kapaszkodva mentek. A kutya hatalma empátiával, lassan és türelmesen sétált a kicsikkel. :)

Egyébként pl. a vak emberek is rábízzák magukat a vezető kutyákra, nem?

Névtelen írta...

Még vmi: aki nem élt együtt kutyával (és nem az udvaron tartott házörzőkre gondolok elsősorban), az ezt nem értheti...

Névtelen írta...

Csoda jók a videók :) Adélnak is nagyon tetszettek, főleg a Zsigás :)
curse voltam