2008. február 6., szerda

Haladás

Az utóbbi időben semmi olyan grandiózus dologról nem tudtam beszámolni, mint régen, pl Réka megfordult, gurul stbstbstb. Viszont minden tudományát egyre precízebben, egyre gyakrabban és ügyesebben csinálja. Bár a fóka-kúszáson kívül még mindig nem csinál semmit magától, egyre kevesebb segítséget igényel!
Viszont érezhetően napról-napra lazább! A lábfejét sem feszíti már annyira, lehet, hogy mire kész lesz a sín, már nem is kell neki! :-))) Az étvágya is megjött, mindent megeszik, ha keverek bele egy kis tejpépet :-))) És már naponta csak 1x eszik tápszert. Ami úgy alakult, hogy hajnalban kapott mindig, utána már csak tízorai volt, de az már "rendes" kaja. Most viszont pár napja ténylegesen átalussza az éjszakát, úgyhogy a hajnali reggeli és a tízórai egybemosódott. Ma uzsonnára kapott joghurtot gyümivel (és tejpéppel :-)), de csak kicsit raktam bele), nagyon ízlett neki!

A mai nap viszont nagyon jól sikerült, nagyon ügyesek voltak Kornéllal! Segítséggel (Kornél fogja a kezeit a feje fölött, közben stimulálja az izmoikat masszázzsal-legalább is én laikus ezt látom) már lépegetett ma párat!!!!!!!! Aztán szintés segítséggel, "egyedül" ült fel oldalülésbe! Olyan jó ilyenkor Kornélon is látni, hogy örül ezeknek a "kis" haladásoknak! Múltkor Angéla is olyan aranyos volt, amikor Réka ügyeskedett és vele együtt örült! Nem értem (és ez nem csak a biai fejlesztőre vonatkozik), hogy azoknak, akik gyerekeken segítenek, miért kell minden egyes forintért koldulniuk... Miért nincs normális támogatás????



Aztán péntek óta (remélem, csak ideiglenesen, mert valakinek biztos nagyon hiányzik!!!!) bővült a család! Zoli hazahozott egy kóborló golden retrievert... Azóta keressük a gazdiját, bár már annyira megszerettük, hogy ha nem jönnek érte, biztos megtartjuk!!!
Lehet alapítani az "újkutya" fan klubbot ;-)))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon ügyesek vagytok!
Szépen haladtok, csak így tovább.
További szép napot!
Brigi

eccehomofaber írta...

Hajrá-hajrá! És a kutya pedig áááá csodajófej, nincs melege? És Ika mi szól hozzá? fan-club már legalább két tagot számlál felnőtt és kiskorú alosztályban :-)))

Tücsi írta...

Ika naggggyon élvezi az új barátot, oly annyira, hogy már többször előfordult, hogy úgy találtam őket, hogy "újkutya" feküdt kiterülve a földön (nem bírja az iramot), Zsiga meg ugrál körülötte és lelkesen csahol :-)))))