2008. február 16., szombat

Polgárpukkasztás

... avagy akinek a múltkori kutyás videó sem tetszett, ezt ne nézze meg (meg akkor semmit sem itt...)!

Szóval, egy fővel gyarapodott a család úgy néz ki! Tegnap volt két hete, hogy Szörmi (igen, ezt a fantáziadús nevet kapta szegényke) hozzánk került. Hírdettük minden felé, de nem jelentkeztek eddig érte. Mivel nem tudtuk, kiféle-miféle, csak azt, hogy aranyos, tüneményes, bamba, mint a Zsiga, ezért teljes kutya karantén volt Réka szempontból. Semmi érintkezés, nyalakodás, mivel Zsigát ugye nem lehetett távol tartani Szörmitől :-)) Aztán még a múlt héten megkapta az oltásokat (ez Zsiga miatt is fontos volt), féregtelenítést, bolhátlanítást, kedden elvittem egy full kozmetikára és egy csodaszép, tiszta illatos kutyussal gazdagodtunk :-)

Azt ugye a fajtája miatt sem kell mondani, hogy Rékát egyáltalán nem féltjük tőle! Amitől kell "félteni", az a túlcsorduló szeretet a két kutya irányából, ahogy azon versengenek, hogy ki férkőzhet közelebb a királylányhoz :-)

Íme, tessék szörnyülködni, nekem ezek a legszebb pillanatok a nap folyamán:

7 megjegyzés:

eccehomofaber írta...

VIGYÁZZ, AZ ELŐHŐ HOZZÁSZÓLÁSNAK EGYIK ELEMÉRE SE KATTINTS, VÍRUS!!!! éN MEGTETTEM, MSOT IRTJA A GÉPEMRŐL AZ ÖSSZES IDEVÁGÓ PROGRAM A VÍRUST. TRÓJAI RÁADÁSUL, TEHÁT SOKSZOROZZA MAGÁT A ROHADÉK.

Tücsi írta...

Köszi, Indi!!!

Névtelen írta...

Nuk,
aaannyira édesek együtt! Tök jó!! És az is, hogy Réka ennyire szereti a tutyákokat! :D Most icipicit irígykedek... :)

Indike köszi!

Névtelen írta...

most egy kicsit én is irigykedem, de olyan JÓ látni, hogy milyen jól elvannak!!!
Olyan jó Rékának, hogy ilyen barátai vannak!!!;))

Judit írta...

Szép az új kutyi és milyen édesek így együtt :-)

Névtelen írta...

Tegnap csak 26-szor néztük végig a videót, és még 27.-szerre is visított Istók, hogy Mééék! Méék Jéka simizi kettő kutyák!
Zsigát már megismeri, nevén is hívta, Szőrmivel még távolságtartóbb, de szvsz alig várja, hogy megismerje, és akkor ő lenne az új sláger :))))
Többi képnél is mondta, hogy Jéka füjcsizik, bálna, teknőc. :)))))

Névtelen írta...

Nekem is ez jutott eszembe:
DE JÓ A RÉKÁNAK!!! :)