2007. november 15., csütörtök

:-(

Hát, ahhoz képest, hogy minden nap akartam írni, nem nagyon jön össze, bár ehhez hozzá jön az is, hogy a gépünk sem viselkedik normálisan mostanság...

De azért nagyon felületesen elmesélem, mi történt velünk az elmúlt napokban:

Hétvégén itt voltak a másik mamáék összesen 9-en: Mama, papa, Ági, Éva, Kriszti (ők Zoli hugai), Barbika (Éva kislánya 16 hós), Robika (Ági kisfia 1 éves) és Tibi (Éva férje). Plussz szombaton jött Zsuzsa-dédi és Gábor is. Először aggódtam, de szerencsére mindenki elfért és (remélem) mindenki jól érezte magát. A gyerekek együtt fürödtek a nagykádban:

Hétfőn nem jutottunk el a fejlesztőbe a havazás miatt, mivel még sajna a nyári gumi van rajta a kocsin. Csúszott az út, nem mertem kockáztatni... Holnap remélem nem lesz semmi, mert holna du tudják kicserélni a gumit.

Réka két "említésre méltó" dolgot produkált az elmúlt napokban: tudatosan használja a "még egyszer"-re kitalálta szavát: EDDDE. Ha énekelek, mondókázom, vagy olyat csinálok, ami tetszik neki, így válaszol, de csak addig, amíg meg nem unja.
A másik, hogy feltolja magát négykézlábba. Remélem Kornél ennek örülni fog. Ha pedig én állítom térdelő állásba, már tök sokáig elvan és hintáztatja magát!

Nincsenek megjegyzések: