2008. november 19., szerda

Kis csalódás és a többiek

Kezdem a rosszal: ma sem lett sinünk :( Sajnos nem lett teljesen kész... Pénteken megyünk be érte, bár akkor a doki nem fogja látni. De nem is baj, Angéla többet látja a gyereket, az ő véleményére inkább adok.

Viszont meggyógyultunk, újra járunk a fejlesztőbe és olyan dolgok történnek velünk, ami mindnyájónkra jó hatással van. Olyan embereket sodor elénk az élet, akiknek sajnos százszor rosszab "sors" jutott. Ha egy kicsit is sikerül ezeknek az embereknek az életét megkönnyítenem, már érdemes volt... Meg ilyenkor a mi problémánk eltörpül. Ilyenkor hálát adok, hogy velünk "csak" ennyi történt.

Angéla szerint a combja, csípője és a térde szebb lett Rékának. Már 1-2 mp-re megáll egyedül. Rendkívül sokat dumál, arról teszekfel videót majd.

A legújabb és amivel most olvasztja az egész családot, az az, hogy átkarol és mondja, hogy: szejet. Esküszöm reggel, amikor ezt csinálta rögtön ébredés után, tényleg angyalkákat hallottam csilingelni a fejünk fölött :D egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy szorhat ennyi szeretet egy ekkora emberkébe?!?!?!?!?! Arról már nem is beszélek, hogy az apja mit csinált, amikor ugyan ezt eljátszotta vele most, lefekvés előtt... :')

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hajrá!!! Nemsokára szaladni fog ez a lány! Nagyon ügyesek vagytok, a szívolvasztás meg nagyon jó :) :)

enci írta...

"szejet" - és ők még komolyan gondolják!!!! Na az a valami! :)

Nuk, írtam Pü-t a banyanetre.

Puszi!
leni

Névtelen írta...

ezek az ortopédusok most már összekaphatnák magukat!! irgumburgum!!!

Réka csodálatos kis emberke, bölcs kis lélek :))))

Brigi írta...

Sziasztok!

Csoda lányod van....ugye tudod?
Meglepi: krisztian.blog.hu