2008. november 23., vasárnap

Sín folyt. köv.

Ráállni nem nagyon szeret, bár ezt teljesen megértem, mert amikor én veszek egy új Scholl cipőt, nekem is egy-két hétig rendezi a lábamat. Neki meg pláne rendezni kell! Úgyhogy biztos kellemetlen, meg fáj, de muszáj. Ezt is majd megszokja!!! Mint eddig oly sok mindent :)

Pénteken az Angélás konzultáción megbeszéltük, hogy cipőcske kell fölé. Tehát kell egy benti és kell egy kinti, mivel Angéla és ornél egyetértésben azt mondták, hogy alváson kívül legyen rajta a lehető legtöbbet. OK, ám legyen. Hál' Istennek már nem kell(ett volna) figyelni, hogy milyen gyártmány, van-e harántemelő stb, a legóccsóbb :) is jó lett volna... Csakhogy természetesen amit fel tudtunk adni a sínre, az nem a legolcsóbb kategória. De végül is van a gyereknek egy szép mamusza, meg egy szép pihe-puha bakancs-szerűsége. Zoli megjegyezte, hogy jövőre nem kell majd cipőt vennünk, jó lesz ez (mivel ugyebár 23-ast kellett venni a sín miatt a 19/20-as lábára) :D

Arra nem emlékszem, hogy írtam-e, de lila alapon pillangó mintás. Ez fontos. Mert ma eg kislány megnézegette neki, de nem olyan szemmel, hogy "úristenezmegmi?!?!?!?!", hanem, "jémilyenszépmintás" :D Ez nagyon fontos, mert Réka kezdi egyre jobban érteni a világot, nem szeretném, ha csúfolnák... Persze, tudom, hogy fogjál, mert mindenkit csúfolnak valamiért, de a lehetőségeket próbálom a minimálisra szorítani.

Majd teszek fel képet!

Nincsenek megjegyzések: