2008. november 4., kedd

Úszás

Tegnap volt Réka első vizifoglalkozása Kornéllal. Hát, egyikőjükben sem csalódtam ;) Kis hableányomnak nagyon tetszett a víz, végre egy torna, amikor nem sírt. "Sajnos" ez csak bemelegítés volt, Kornél mondta, hogy ha rendesen elkezd vele dolgozni a vízben, bizony lehet, hogy sírni fog. De nem baj, mert ma viszont olyan kis ügyes volt a foglalkozásokon, hogy csak na! Angéla is hazajött Németországból, ő is sokat dícsérte Rékát!

Kornélon viszont látni lehetett tegnap, hogy a víz az igazi eleme :) olyan -nem tudok más szót használni, ami kifejezné- attraktívan bánt a gyerekkel. Szép volt nézni, ahogy úsztatta a kezében ide-oda, hintáztatta, bicigliztette. Ezt a nyugalmat érezhette meg Réka is, szó nélkül ment a vízbe, kb 10 percenként eszébe jutottam, de amint meglátta, hogy jó helyen vagyok, megnyugodott és játszott tovább. Meg persze a lányok: Eszter és Sára szórakoztatták a madammot torna közben. Őket kellett lefröcskölni a lábával, elkapni, odaúszni stb.

Szerdán megyünk megint, már alig várom! És ha Réka jól fogja bírni, akkor két "Kornélozást" ki is váltunk két uszival :)

Nincsenek megjegyzések: